Blog

EL DIA A DIA DEL NOSTRE PROJECTE EXPLICAT PELS SEUS PROTAGONISTES

La nostra maqueta

Com a projecte final del repte ens han demanat que fem una maqueta, ens han estat parlant de com i amb quins materials fer-la també ens han explicat les propietats dels principals materials. El nostre grup ha decidit fer-la de cartró, perquè fos més econòmic i a més a més facilita a l’hora de laSigue leyendo “La nostra maqueta”

Recta final!

Avui, dia vint-i-dos de març, hem realitzat el guió de l’exposiciói hem finalitzat la maqueta. Amb un suport visual per l’exposició, que ja vam crear fa un parell de sessions, hem redactat un guió per saber quina informació exposarem i de quin apartat s’encarregarà cadascú. La nostra exposició compta amb un índex, la teoria iSigue leyendo “Recta final!”

El sistema dièdric

Fa unes poques setmanes vam aprendre a dibuixar a escala l’alçat, la planta i el perfil d’un objecte. En el nostre cas vam utilitzar una petita construcció de peces de Lego per tal de practicar-ho. Primerament vam haver d’escollir l’alçat de la peça per dibuixar-la en el full de paper a escala 1:1. Un copSigue leyendo “El sistema dièdric”

Escales

Ara ja ens situem en la recta final del repte, i ja hem après gairebé tots els conceptes necessaris per finalitzar el repte. Hem après a fer canvis d’escala, a realitzar plànols, les propietats i la classificació del materials… Primer ens van ensenyar a fer els canvis d’escala. Aquests s’han de realitzar amb precisió, jaSigue leyendo “Escales”

Els materials

Els materials són essencials pel dia a dia de l’ésser humà. Tot està format per algun tipus de material, des de les carreteres més llargues fins les taules on escrivim cada dia. Els tres tipus més importants de materials i els que més s’usen són: Plàstics, Petris i MetallsAra us explicarem algunes característiques de cadaSigue leyendo “Els materials”

Escales

Quan volem dibuixar un objecte perquè es vegi bé, podem trobar-nos amb problemes con el de la mesura de  l’objecte, que pot ser molt gran pel full o massa petit com per dibuixar-lo amb exactitud. Quan cal, les mesures s’augmenten o es redueixen mantenint una relació constant entre les mesures del dibuix i les queSigue leyendo “Escales”

Un repte que té de tot

Aquest trimestre, a l’escola, estem fent el repte de STEAM. Un repte és l’acció de reptar a algú fent-li una pregunta i que aquella persona busqui la informació i arribi a una conclusió final. La paraula STEAM significa Science, Technology, Engineering, Arts i Maths. El nostre repte STEAM pretén que apliquem el procés tecnològic; aquestSigue leyendo “Un repte que té de tot”

Cargando…

Algo ha ido mal. Por favor, recarga la página y/o inténtalo de nuevo.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

A %d blogueros les gusta esto: