Vols menjar un gelat?

Com ja vam explicar fa temps, estem fent un repte aplicant el procés tecnològic.

Es comença buscant una necessitat. La nostra és que, a l’estiu, quan un nen petit es menja un gelat, normalment el va movent d’un lloc a un altre i el gelat acaba pel terra i, el nen, tot tacat. Per això hem dissenyat un tipus de con de gelat secundari amb una forma especial, perquè, quan el gelat es comenci a desfer, caigui en el nostre invent i, després, el puguis treure i gaudeixis del teu gelat.

En la imatge podeu veure una mica el nostre invent. Ens falta la part de dalt, que surt una mica més cap als costats i és la part que aguanta la mica de gelat que es desfà.

A l’hora de fer la maqueta ens vam trobar unes quantes dificultats. Per exemple, ens va costar saber com fer un con, perquè s’han de calcular coses que encara no hem fet, però al final ho vam aconseguir, (però amb ajuda). Una altra és que la nostra idea era fer com un tipus de tic i no sabíem com fer-ho, llavors vam haver de fer tres cons troncats de pendent de generatriu ascendent, que són peces separades que després s’uneixen i queda un con amb tres mides, però juntes.

Camila Pérez-Manyanet, Nicolás Sobrino, Marcos Gimeno, Guillermo Forcadell i Claudia Arnal

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: