Projecte i maqueta

Quan a la cuina de l’escola cal buidar les safates per rentar-les, cau molt menjar, perquè quan les cuineres les colpegen contra el costat de la paperera, el menjar cau fora. Nosaltres ens hem fixat en aquest problema i volíem donar-li una solució: fer una peça per poder colpejar la safata contra ella.

Durant el procés de disseny vam trobar un problema i és que el menjar es quedava a sobre la peça. Per solucionar aquest problema, la primera idea que se’ns va acudir va ser inclinar-la, però al final vam acabar fent la peça diferent.  Vam fer l’esbós, el croquis i els plànols. Ara estem fent la maqueta (de moment només hem fet el que es pot veure a la imatge; encara ens falta fer la peça que va a sobre de la paperera), que l’enganxarem amb silicona a sobre de la paperera de cartró que tenim. Després, quan acabem la maqueta, farem l’exposició.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: