Necessitat resolta

Al llarg de la setmana passada vam produir la nostra maqueta de l’escombra airejada.

El nostre projecte es basa en una escombra que, amb una pera, treu aire perquè no es quedi la porqueria a les cantonades de casa.

El problema que vam trobar és que, quan escombres, la porqueria es queda a les cantonades, i el nostre projecte està fet amb la finalitat d’eliminar aquest problema. A continuació explicarem el nostre projecte i el camí que ens ha portat al final.

La nostra maqueta l’hem construït seguint un ordre. El primer que vam fer va ser agafar un llistó petit de fusta i llimar-lo de manera que quedés arrodonit. El mateix amb la fusta del “raspall”, però  una mica més petit. A continuació, vam portar un pinzell, vam posar silicona al “raspall” posant per sobre el pinzell, de manera que s’enganxi, i després vam tallar el pinzell per baix perquè es quedés una part curta enganxada. Avui hem portat globus d’aigua per simular la pera que treu aire. L’hem inflat i l’hem enganxat al mànec, i aquesta vegada l’hem enganxat amb una cola diferent. Ara només ens falta afegir un filferro, o algun petit tub, per simular el lloc per on surt l’aire, i, un cop finalitzat tot això, haurem acabat tot el nostre projecte i només ens faltarà presentar-lo a la resta de la classe.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: