La nostra maqueta final

Tot projecte tecnològic neix per trobar una solució a un problema. El nostre era que, quan reculls els plats i els coberts de la taula a l’acabar de dinar/sopar, a vegades els coberts es cauen, perquè s’apilen tots els plats un sobre l’altre i això fa que rellisquin.

Vam trobar la solució de crear un base amb dos taulers i 4 potes a sota, que es puguin plegar, perquè quedin més recollits. Es tracta de crear un suport perquè 7 plats no es rellisquin. Amb un got de plàstic volem crear un recipient, al costat de la base, per tal de posar els coberts dintre, mentre es recull la taula.

Finalment, mentre que fèiem tot el procés tecnològic, ens vam donar compte que hi havia moltes dificultats.  Per exemple, quan ho pleguéssim to,t no quedaria 100% recte, perquè les potes i el recipient xocarien i ocuparia més espai a l’hora de guarda-ho. El segon problema que vam tenir és que vam calcular malament les mesures, perquè les potes de la base  de dalt les vam fer massa petites i no vam sumar les mesures que havíem de sumar. El tercer problema va ser que vam posar el recipient més a dalt del que tocava, i la última dificultat és que, a l’hora de treure la pintura, es va enganxar tot, no es podia moure, i, a més a més, es va desfer el cartró.

Alba Pérez, Alejandra Umbert, Jaime Riviere, Jorge Elias i Berta Sala

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: