Anem progressant

La necessitat que hem trobat nosaltres és que, a les safates del menjador de l’escola, moltes vegades es cau el got i, aleshores, es mulla el tovalló que està a sota. Per això hem pensat que cal arreglar-ho, perquè, a part de malgastar aigua, també malgastem tovallons.

La solució que vam pensar va ser fer una tapa amb dos forats, un pel got i l’altre pel tovalló. Una tapa que encaixi amb el forat on va ara el got i el tovalló. La tapa hauria de tenir una espècie de goma per dins perquè encaixi bé a la safata. Vam pensar que les tapes podrien ser de colors, perquè sigui més divertit. L’última cosa que faltava era posar una tira de silicona pel voltant, perquè acabi d’encaixar. Així que, quan ja ho teníem tot pensat i decidit, ens vam posar a fer la maqueta!

La setmana passada vam començar a fer-la. Vam agafar trossos de cartró per construir-la. A continuació li vam anar donant forma, vam retallar tots els trossos i després ho vam enganxar amb silicona. Vam fer un got de cartró i un tovalló de paper i els vam encaixar en els forats. Finalment, ens vam donar compte que la tapa no es podia treure, així que el proper dia haurem de construir-ne una per separat.

Bruno Ferrero, Pepe Fernandez, Arcadi Giner, Kianna García i Berta Ovide.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: