Sistema dièdric

El sistema dièdric, és el sistema que s’utilitza per fer plànols 1 veure el que vols construir des de diferents angles. Vam haver d’aprendre la seva utilització per poder fer els plànols del nostre projecte.

Aquest sistema consisteix en representar la nostra figura d’alçat (de front) de planta (des de dalt) i de perfil (des del costat). D’aquesta manera ens serà més fàcil fer la maqueta del nostre projecte. A més a més,  hem d’acotar-ho a escala i amb mesures. Aquesta pràctica té normes. Per exemple: les cotes no es poder posar a dins del dibuix, quan hi hagi un canvi d’escala (quan per exemple hi ha una peça més llunyana de l’altra, es fa una línia), quan fas les cotes, els números han d’estar per la part més llunyana al dibuix, etc.

Avui hem fet la prova avaluable d’aquest tema, els professors ens donaven una peça de Lego i nosaltres havíem de fer-ne l’alçat, la planta, el perfil, acotar-lo (posar mesures) i [si ens donava temps] podíem repassar-ho amb tinta o retolador negre perquè quedi més net i distingir millor les línies de dibuix de les línies de cotes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: