El nostre projecte

Nosaltres hem pensat que farem una tapa per posar a les safates del menjador de l’escola, a la part on va el got, perquè el que passa ara és que posem el tovalló, a sobre el got i, als costats, el pa. És molt freqüent que es caigui l’aigua i, quan es cau, l’aigua mulla el tovalló i els trossos de pa.

Hem pensat que posar una tapa a la part on va el got, seria bona idea perquè no es caigui l’aigua. Farem dos forats a la tapa, un pel got i un altre pel tovalló. Nosaltres pensem que d’aquesta manera l’aigua no es caurà, perquè el got estarà agafat pel forat de manera que no es podrà moure i no es podrà caure. El segon forat no l’hem posat per solucionar res, sinó que l’hem posat per aprofitar l’espai de la tapa i per tenir un lloc on posar el tovalló.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: