Què és un repte?

Un repte és un objectiu que et proposen, i llavors ets tu, qui el vols aconseguir, i, al final, ets tu mateix el que t’acabes posant l’objectiu. Però i ha vegades en què ets tu, qui et proposes un repte sense que te’l proposi ningú. Quan vols aconseguir un repte, lluites per aconseguir-lo i no et rendeixes. Perquè si de veritat ho vols aconseguir lluites fins al final per aconseguir-lo.

Per exemple, a  nosaltres els nostres professors ens han reptat a pensar i resoldre un problema que tinguem o  que algú tingui en el seu dia a dia.  Llavors nosaltres hem volgut reptar-nos a aconseguir aquest repte. I ara estem pensant solucions d’una necessitat que tenim pensada.

Per resoldre aquest repte ens cal pensar moltes solucions, perquè els nostres professors ens han explicat que totes les solucions tenen un petit problema. Així que agafarem les parts bones de totes les solucions, i ens sortirà una bona idea. Aquesta idea la dibuixarem en un plànol i, finalment, en farem una maqueta.

Kianna García, Berta Ovide, Pepe Fernández, Bruno Ferrero i Arcadi Giner

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: