La nostra creativitat

En el nostre col·legi, estem fent un repte d’steam. És un repte sobre ciència, tecnologia, enginyeria, arts i  matemàtiques. Hi ha molt apartats de tot tipus, com per exemple, fer escales, dibuixar esbossos i moltes més coses. Hem de passar per totes aquestes etapes per arribar a un producte final: una maqueta.

El primer que vam haver de fer, va ser pensar solucions per problemes diferents  que passaven a la vida real i a moltes persones. Vam trobar 8 solucions per 8 problemes diferents. Finalment, vam trobar una solució: crear un suport pels coberts perquè no es caiguin quant reculls la taula. D’aquesta manera tot serà molt més fàcil i més còmode per tota la gent, però, sobre tot, per la gent gran que li costa ajupir-se. La nostra solució és crear una safata o un suport, i, ara, sobre aquesta solució, ens cal fer una pluja d’idees sobre com podrà ser, concretament,  aquesta safata o suport. D’aquesta manera, al final, decidirem quina és la millor solució per aquest problema.

Jorge Elias, Alejandra Umbert, Jaime Rivière, Alba Pérez i Berta Sala

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: