El nostre repte

Hi ha molts tipus de reptes. N’hi ha que són individuals i n’hi ha que són col·lectiu; n’hi ha d’autosuperació i n’hi ha de superar els altres, però, què és un repte i en què consisteix?

Un repte és un desafiament amb un mateix, per aconseguir un objectiu concret. Per què diem que és un desafiament amb un mateix? Molt simple: perquè per molt que l’altre persona et repti a fer una determinada acció, si tu no t’ho prens com un repte , mai no assoliràs el teu propi objectiu.

El nostre repte és un repte col·lectiu, que fem a l’escola. Tracta de buscar una necessitat real i aplicar el procés tecnològic per tal de trobar una solució. Així doncs, ens hem posat a cercar idees, per trobar un problema, i començar a idear solucions, i així hem arribat  a la nostra necessitat: a vegades, quan estem jugant a pilota, se’ns penja a un arbre alt i no podem continuar jugant. Ara només caldrà començar a buscar i dissenyar solucions diverses.

Víctor Ferrer-Vidal, Ingrid Font, Lluís Lahuerta, Inés Rivero, Miriam Mayoz

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: