Tot el nostre procés tecnològic

Hem estat treballant durant uns mesos el procés tecnològic. Nosaltres vam fer un llistat amb 10 necessitats. D’aquestes deu necessitats vam escollir-ne una: haver de llençar un paper a classe sense que et deixin aixecar. Vam anar pensant quina seria la solució.  Entre tot l’equip vam arribar a un acord, fer una paperera que s’enganxi a la taula.

Després d’unes setmanes, vam pensar que no seria gaire eficient crear-la, perquè per buidar-la no sabríem com fer-ho i al moure la taula es podria caure. Llavors se’ns va acudir una idea molt millor: una paperera amb rodes perquè es pugui desplaçar correctament per l’aula. Vam pensar que, quan utilitzem la maquineta, sovint acabem llençant al terra la punta que es fa al llapis. Llavors vam pensar que seria una bona idea incorporar a la brossa un petit ‘’tobogan” o baixador perquè es pugui desplaçar fins la brossa.

Ara hem acabat el plànols i estem començant a fer la maqueta i comprovant si és del tot eficaç. La maqueta l’hem fet amb cartró, perquè és un material molt econòmic, i l’hem pintat.

Inés Carulla, Javier Molins, Nacho Córdoba, Luis Bernabé i Nicolas Trape

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: