Recta final!

Avui, dia vint-i-dos de març, hem realitzat el guió de l’exposiciói hem finalitzat la maqueta. Amb un suport visual per l’exposició, que ja vam crear fa un parell de sessions, hem redactat un guió per saber quina informació exposarem i de quin apartat s’encarregarà cadascú. La nostra exposició compta amb un índex, la teoria i la nostra experiència del procés tecnològic, amb les seves parts, i, finalment, una conclusió per tancar. Hem imprès aquest guió i té unes tres planes!

Esperem amb il·lusió que a la nostra exposició surti reflectit el nostre treball i esforç durant tot aquest repte, de manera que els nostres professors puguin veure amb quina il·lusió hem treballat.

Ja hem finalitzat la maqueta, acabant-la de pintar de color verd aigua i posant unes línies negres com a decoració a les peces més llargues. Hem acabat de fer-la més fixa i forta, amb un parell de claus i una petita peça de fusta. Esperem amb ganes el dia de l’exposició, quan podrem demostrar i explicar els nostres coneixements!

Maria Gallostra, Berta Calvera, Carlota Aguiló, Clara Garrofé, Miguel Manen

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: