La nostra maqueta

Com a projecte final del repte ens han demanat que fem una maqueta, ens han estat parlant de com i amb quins materials fer-la també ens han explicat les propietats dels principals materials.

El nostre grup ha decidit fer-la de cartró, perquè fos més econòmic i a més a més facilita a l’hora de la construcció de la  maqueta per les diverses varietats d’elements que es podem fer amb ell. La nostra maqueta consisteix en dues peces rectangulars de cartró que tenen, en els extrems de cada una, dues cordes que agafen uns ganxos, fets a la mida de les potes de les nostres cadires, realitzats amb impressora 3D d’un integrant del grup. Aquest objecte serveix per aguantar la carpeta sota la cadira; els ganxos se subjectaran a les potes de la cadira i, posant dues peces d’aquestes en forma de creu, farem que es pugui aguantar la carpeta de manera còmode i eficaç.

Finalment, quan tinguem acabada la maqueta, ens disposarem a exposar-la explicant cadascuna de les seves parts, incloent-ne el funcionament.

Pablo S, Javier A, Carla G, Elena U i Joan C

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: