Escales

Ara ja ens situem en la recta final del repte, i ja hem après gairebé tots els conceptes necessaris per finalitzar el repte. Hem après a fer canvis d’escala, a realitzar plànols, les propietats i la classificació del materials…

Primer ens van ensenyar a fer els canvis d’escala. Aquests s’han de realitzar amb precisió, ja que als plànols l’objecte real s’ha de dibuixar tal com és, encara que les mesures canviïn. Existeixen les escales d’ampliació, quan l’objecte real és més petit que el del dibuix; de reducció, quan l’objecte real és més gran que el del dibuix; i les escales d’igualtat, on l’objecte real i el dibuixat tenen les mateixes dimensions.

Hem practicat canvis d’escala, fins i tot hem realitzat un petit exercici per posar-nos a prova i examinar els nostres aprenentatges. Aquests canvis d’escala ens han servit per realitzar els plànols de la nostra maqueta.

Maria Gallostra, Berta Calvera, Carlota Aguiló, Miguel Manen, Clara Garrofé

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: