Els materials

Els materials són essencials pel dia a dia de l’ésser humà. Tot està format per algun tipus de material, des de les carreteres més llargues fins les taules on escrivim cada dia. Els tres tipus més importants de materials i els que més s’usen són: Plàstics, Petris i MetallsAra us explicarem algunes característiques de cada material.

Els materials plàstics tenen la propietat de ser mal·leables i, per tant, poden ser modelats en objectes sòlids de diverses formes. Els materials Petris són els formats per les pedres i terres que s’extreuen de la natura i que s’usen directament en la construcció, amb o sense transformacions químiques importants. Els Metalls són brillants i sòlids a temperatura ambient, excepte el mercuri, que és líquid. A part d’aquets materials n’hi ha molts més, com per exemple la fusta i els seus derivats (suro, fusta, cartró…).

Pensem que els Materials són molt útils i que es poden usar per qualsevol cosa, i nosaltres haurem de triar de quins materials serà el nostre projecte i per quines de les seves propietats els triarem.

Javier Añoveros,  Elena Unzué, Carla Gimenez, Joan Carbonell, Pablo Soler  

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: