Voleu acompanyar-nos al repte S.T.E.A.M?

Hola estimats lectors! Som uns nois de 12-13 anys que ens encanta la tecnologia i la robòtica.  A la nostra escola tenim una assignatura anomenada Reptes. El terme ‘Repte’ fa referència a un desafiament o una activitat, en el nostre cas intel·lectual, que una persona ha de realitzar sobreposant-se a diferents tipus de dificultats perquè, precisament, està revestida de dificultats i complexitats.

Aquest repte consisteix en aplicar el procés tecnològic, és a dir, hem de buscar una necessitat i una solució per a la mateixa. Al final del repte fem una maqueta amb el producte final. La necessitat que hem triat és la de poder llençar papers, plàstics, etc., sense haver d’aixecar-nos quan estem a l’aula. La solució que proposem és una paperera especial, dissenyada per nosaltres i que pugui estar al costat de la nostra taula.

Aquests dies estem amb una arquitecta a classe, que és professora de dibuix tècnic i ens està ensenyant a com dibuixar els plànols del nostre projecte. Utilitzant el sistema dièdric hem de dibuixar tres plans diferents: alçat (és com es veu el dibuix des del front); planta: és com es veu el dibuix des de dalt; perfil: és com es veu el dibuix de perfil.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: