Un repte?

A la nostra escola, Sagrat Cor Sarrià, fa dos anys que treballem amb reptes a Secundària. Al diccionari, el concepte de repte es defineix com meta on es vol arribar o objectiu que es deu aconseguir per millorar un àmbit concret. A l’escola, tenim quatre reptes al llarg del curs, i, actualment, estem treballant el repte d’STEAM (Science, Technology, Engineering, Art i Mathematics).

La finalitat del repte en el que estem treballant és crear, seguint el procés tecnològic, una maqueta que solucioni un problema real. Per això ja hem treballat les escales, per poder idear el nostre objecte que satisfaci un problema real a la mida adequada. També treballarem els materials, per saber quin és l’adequat per cada peça de la maqueta. Actualment, nosaltres ja sabem quin problema podem satisfer, i tenim una idea, encara millorable, per resoldre la necessitat.

Maria Gallostra, Berta Calvera, Carlota Aguiló, Miguel Manen, Clara Garrofé

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: